Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Blogok képes leírás - Motiváció - ami nélkül semmi sem megy.tlap.hu
részletek »

Blogok - Motiváció - ami nélkül semmi sem megy.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: motivacio.tlap.hu » Blogok
Keresés
Találatok száma - 12 db
A DXN blog

A DXN blog

Örülök, hogy itt van és soraimat olvassa. Egy komoly karrier lehetőséget ajánlok Önnek. Egy olyan karrier lehetőséget, amivel anyagi stabilitást, sőt, anyagi függetlenséget, passzívjövedelmet érhet el. Nem titkolom el, már az elején leszögezem: egy MLM rendszerről van szó, de egy igazán ritka MLM rendszerről. Egy bevállalható, korrekt, igazságos és működő MLM rendszert ajánlok a figyelmébe. Ez a DXN MLM. (A DXN termékeit megismerheti itt: http://ganodermakave.info ) Az alábbiakban egy jó hosszú írásomban megismertetem Önnel, hogy miről is van szó. Tudom, hogy drága az ideje, de én úgy gondolom, hogy ha csak pár mondatot írnék a lehetőségről, akkor az nem lenne komoly. Egy komoly üzlethez komoly döntés kell, egy komoly döntés meghozásához pedig elegendő információra van szüksége. Az oldalam ezt a célt szolglája, lehetőséget ad arra, hogy teljesen fel tudja mérni, hogy ez a lehetőség Önnek is valóban a nagybetűs lehetőség-e.

A Gazdagodj okosan blog - DXN

A Gazdagodj okosan blog - DXN

A világ összjövedelmének 90%-án a népesség kevesebb mint 10%-a osztozik! Ők a gazdag vagyonos emberek! Lehet őket irigyelni, de lehet követni is őket, megtanulva gondolkodásukat, és szokásaikat! Sokak szerint a gazdagságba születni kell, vagy a gazdagok nem tisztességes módon szerzik a vagyonukat! Így a gazdagok sokaknak ellenszenvesek, de csak azért, mert keserűek, hogy ők nem lehetnek azok! Pedig ez hazugság!

Egy aranyos blog

Egy aranyos blog

Hogyan, motiválhatjuk saját magunkat újabb és nagyobb teljesíményekre? Az énmegerősítés, ugyanolyan fontos mint a másoktól kapott megerősítés. Az én hatékonyság az önbecsülést fejezi ki. Az alacsony önértékelésű személyek azok, akik áldozatnak érzik magukat, képtelenek arra, hogy befolyásolják a körülményeket. Úgy hiszik, minden erőfeszítés hiába való, így ha akadályokba ütköznek, hamar feladják. Ezzel szemben azok, akik egészséges önértékeléssel rendelkeznek, hatékonyan képesek befolyásolni életük eseményeit, sikerre számítanak a problémamegoldásban és hosszabb ideig képesek erőfeszítésre és kitartóbbak a feladatok megoldását illetően. A siker sokszor azon áll vagy bukik, hogyan ítéljük meg saját magunkat és a képességeinket.

Motiváció - ami nélkül semmi sem megy magazin hírek
Mit árul el a Facebook profilod?
Mit árul el a Facebook profilod? Ez a kép terjeng az interneten, és tényleg az ember elsőre úgy érzi, hogy milyen igaz! Adjunk neki egy nagy lájkot! De ha belegondolok, akkor rájövök, ez is része az agymosásnak, ahogy próbálják a gondolkodásunkat befolyásolni, természetesen rossz irányba! Azt mondod, no de Gábor, te támogatod a képmutatást, azt, ha valaki valótlan dolgokat állít magáról, hamis...
Mindig van más választásod!
Mindig van más választásod! Mindig van más választásod! Te döntöd el, hogy életed milyen irányba halad! Te...
Válhat-e a rossz dolog a javunkra?
Válhat-e a rossz dolog a javunkra? Az élet nehéz pillanataiban, sokszor úgy érezzük, hogy szegény embert még az ág...
Légy pozitív!

Légy pozitív!

Az alábbiakban 21 olyan gyakorlati technikát illetve módszert gyűjtöttünk össze Neked, melyek elősegítik, hogy életed célorientálttá és sikeressé váljon. 1. A legfontosabb, hogy döntsd el pontosan, hogy mi az, amit akarsz! Írd le céljaidat egy füzetbe! Az írás hathatós módja annak, hogy céljaidat bevésd a tudatalattidba. Legyenek rövid-, közép- és hosszútávú céljaid. Gondold át életed minden területét (egészség, családi és baráti kapcsolatok, külső megjelenés, pénzügyek, karrier, szabadidő, tanulás, stb.) Nem baj, ha még nem látod teljes mértékben, hogy céljaid hogyan fognak megvalósulni, elég, ha a következő néhány lépést ismered és azokat meg is teszed! Alakíts ki mérhető célokat! Például: Mennyi pénzt szeretnél keresni és mikorra?

Legyen a tied a legjobb önéletrajz

Legyen a tied a legjobb önéletrajz

Legyen a tied a legjobb önéletrajz. Mutasd be magad, mint a legmotiváltabb, legjobb munkaerő. Emeld ki erősségeidet, és mondj el mindent, ami vonzó lehet a HR-esnek. Karriered bemutatásával megmutathatod erősségeidet és tapasztalataidat. Ha szükséges, mint volt HR vezető végigkisérlek a leghatékonyabb önéletrajz, interjú és megjelenés előkészítésében. Legyen jó email-címed, amiben a neved legyen benne, ne egy becenév. Vedd komolyan magad, hogy téged is komolyan vegyenek. Válassz egy jó fényképet. Ha nem modellnek készülsz, akkor a szakmai énedet emeld ki. Nevezd el az önéletrajzod. És írj egy udvarias levelet az emailbe. Ha készen állsz, megmászhatod akár a Mount Everestet.

Leküzdhető akadályokról

Leküzdhető akadályokról

Ez a honlap úgy jöhetett létre, hogy barátaim és ismerőseim segítségével sikerült megnyernem az Áttörés játékot 2012. január végén. Személyes tanácsadást és egy megcsinálom neked szolgáltatást nyertem, ami rendkívüli nagy esélyt teremtett számomra az induláshoz. Köszönöm mindenki hozzájárulását ehhez, köszönet Vida Áginak! Remélem, hogy honlapommal sikerül hozzájárulno ahhoz, hogy a kedves olvasóknak tartalmasabb legyen az élete.

Motiváció az élet hajtórugója!

Motiváció az élet hajtórugója!

Fontos hogy tudd: Alapvetően kétféle erő hat minden emberre. Az egyik előre húz, a másik visszatart. A húzóerő a személyes jövőképed. A visszatartó erőt az önkorlátozó hiedelmeid jelentik. - 'Nem hinném, hogy képes lennék rá...' - Ha eredményt akarsz elérni növeld a húzóerőt és csökkentsd a visszatartó erőket! A húzóerő, a motiváció, a lelkesedés fenntartásához szükség van a tanulásra! Ezek a történetek írások filmek ebben tudnak segíteni!

Motiváció blog

Motiváció blog

A szülőknek különösen fontos odafigyelni gyerekeikre, amint azok óvodába, iskolába mennek. Egy idilli családban a gyermek négy-öt éves koráig alig mozdul ki otthonról. Aztán az óvodával már elkezdődik a gyerek szocializálása, idegen környezetbe kerül, ahol más gyerekekkel találkozik és megtanul különbségeket tenni. Ezzel együtt már az óvodában kialakulnak a megfelelő szerepek. Vannak dominánsabb gyerekek, és kevésbé dominánsak, akik elnyomva érzik magukat.

Network Marketing Pro

Network Marketing Pro

Amikor egy profit látsz, bármilyen területről is legyen szó -sport, üzlet, életmód, művészet, stb.- rendszerint megcsodálod. De elgondolkodtál-e valaha azon, hogy ő hogyan kezdte? Milyen volt a legelső nap amikor kipróbálta azt amiben később mesterré vált? Szerinted már első nap profi volt? Biztosan nem. És itt jön a képbe a motiváció kérdése. Annyi éven át, hogyan tudja magát folyamatosan motiválni az ember? Mert azt mindannyian tudjuk, hogy profivá nem egy nap alatt válunk. Hosszú évek kellenek hozzá. De mégis mi az ami sínen tart minket? Mi az ami a profit még profibbá, végül mesterré teszi? Mi lehet a világ leghatékonyabb motivációja? Randy Gage videója pont erről a témáról szól... tartsd nyitva a szemed :)

Hirdetés
Nógrádi Bence - Blog

Nógrádi Bence - Blog

Nógrádi Bence neve sok üzletépítő számára egybecseng Afrikával: a magyar származású fiatalember kilenc éve Dél-Afrikában él, ahol üzleti előadóként fekete vállalkozókat tanít az eladás és üzletvezetés tudományára. Akik már részt vettek az általa tartott tanfolyamokon, egy szóval jellemzik őt: Showman! Előadásai hangosak a nevetéstől, akár feketék, akár fehérek a hallgatói. Könyvei, a Mikor leszel milliomos? I-II., a Rinocérosz üzletkötés vagy a Hétköznapi Harcosok óriási népszerűségnek örvendenek a magyar hálózatépítők körében. A népszerű író, tréner most újra Magyarországon dolgozik.

Önismeret és motiváció

Önismeret és motiváció

Az önismeret minden kultúrában és társadalomban értékkel bír. A nyugati civilizációkban az önismeret az utóbbi évtizedekben kiemelkedő tulajdonsággá avanzsálódott a rohanó, felszínes, profitorientált társadalomban. Mi magunk is tisztában vagyunk az önismeret fontosságával, ugyanakkor saját magunk megfigyelése és megértése helyett tréningekre, továbbképzésekre és pszichológushoz járunk.

Szeretet-forras

Szeretet-forras

Minden amit a motivácioról és az önismeretről tudni érdemes! A szeretet-forrás egy csodás kapu és az aranyút, mely összeköt minden létezőt és mely, átkelés egy magasabb kozmikus tudatosság felé önmagadon keresztül. hasznos cikkek, tanácsok, történetek amiket összegyűjtöttünk ezzel a témával kapcsolatban, amit jól lehet mindenki számára hasznosítani. Ezzel szeretnénk segítséget nyújtani mindenkinek akit érdekel a témakör! Az oldalon még számos más hasonló jellegű cikket és információt is találsz, de érdemes vissza is nézned, mert naponta frissül az oldal!

Tuti menü