Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Motiváció - ami nélkül semmi sem megy linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Barkó - Kísérőlevél [2. oldal]
részletek »

Motiváció - ami nélkül semmi sem megy képes leírás: Barkó - Kísérőlevél [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: motivacio.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 87 db
Barkó Judit

Barkó Judit

A képzés módszerei Az óraszámot az előzetes felmérés, a tréning és a konzultáció alkotják. Az előzetes felmérés módszere: közös beszélgetés a tréning résztvevőivel. A Tréning módszere: a Tréning rövid előadásból, gyakorlatokból, életszerű szituációkból és tanácsadásból áll. A konzultáció módszere: rövid egyeztetés, szereplés előtti utolsó tanácsok, utólagos tapasztalatcsere, tanulságok integrálása. A képzést követően felmérést (elégedettségi vizsgálatot) készítünk a résztvevőkkel az oktatás tapasztalatairól. Ennek eredményeiről és a felmerült javaslatokról beszámolót készítünk. A képzések nyitottak. A képzések formája: csoportos oktatás és konzultáció.

Bató Judit

Bató Judit

Múlt pénteken ért véget a III. Cégvezetői Üzleti Célkikristályosító Agytröszt Program. Az egyik résztvevő, Bató Judit (de minket arra kért, hogy Jucinak hívjuk) céljának, amit igazán nagyon meg akar valósítani azt tűzte ki, hogy Ő akar lenni az első magyar női motivációs tréner. Jucinak minden adottsága és talentuma meg van ahhoz, hogy nagyon hamar az egész ország megismerje gondolatait, szeretetét és energiáját. Nos, hazafelé az Agytrösztről, az Élet Őt egy kitartás teszt elé állította, egy olyan tragédia képében, ami döntően véglegesítette Bató Juci küldetését.

Citátum

Citátum

Ne a rendkívüli lehetőségekre várj! Ragadd meg a legegyszerűbb, leghétköznapibb lehetőségeket, és tedd őket rendkívülivé! A gyenge ember vár a nagy lehetőségre, az erős megteremti azt. Orison Swett Marden Van egy személyes történeted, amit be kell teljesítened, és kész. Nem számít, hogy a többiek támogatnak, bírálnak, átnéznek rajtad vagy elviselnek: azért csinálod, amit csinálsz, mert ez a sorsod ezen a földön, ez minden örömöd forrása. Paulo Coelho

Motiváció - ami nélkül semmi sem megy magazin hírek
Mit árul el a Facebook profilod?
Mit árul el a Facebook profilod? Ez a kép terjeng az interneten, és tényleg az ember elsőre úgy érzi, hogy milyen igaz! Adjunk neki egy nagy lájkot! De ha belegondolok, akkor rájövök, ez is része az agymosásnak, ahogy próbálják a gondolkodásunkat befolyásolni, természetesen rossz irányba! Azt mondod, no de Gábor, te támogatod a képmutatást, azt, ha valaki valótlan dolgokat állít magáról, hamis...
Mindig van más választásod!
Mindig van más választásod! Mindig van más választásod! Te döntöd el, hogy életed milyen irányba halad! Te...
Válhat-e a rossz dolog a javunkra?
Válhat-e a rossz dolog a javunkra? Az élet nehéz pillanataiban, sokszor úgy érezzük, hogy szegény embert még az ág...
Citatum (angol)

Citatum (angol)

Angol nyelvű motivációs idézetek forrással ellátott gyűjteménye. Az idézeteket lehetőség van kategória, szerző, forrás vagy akár a szerző foglalkozása, nemzetisége, születési ideje szerint is listázni. A többi angol nyelvű gyűjteménnyel szemben itt teret kapnak a magyar nyelvű alkotók hivatalos angol fordításaiból származó idézetek is. Regisztráció után lehetőség van a gyűjtemény bővítése mellett kedvencek gyűjtésére, ezáltal a toplisták alakítására is. Az idézeteket a saját oldaladon is megjelenítheted az oldalon lévő kód segítségével, vagy megoszthatod Facebookon, Twitteren és Google -on az ismerőseiddel.

Családállítás, tanácsadás és önismeret

Családállítás, tanácsadás és önismeret

A Lélek-sziget a személyiségfejlődést, a pozitív, boldog élethez vezető út kialakítását tűzte ki célul. Vannak olyan mozgatórugók a személyiségünkben, amelyek nagyon mélyen, a felszín alatt hatnak. Ezek fakadhatnak a származási családunkból, de lehetnek generációkon átívelő minták is. A családállítás ezeket a motívumokat deríti és oldja fel. Foglalkozunk önismerettel, családállítással, és hetente új cikkek kerülnek fel honlapunkra, amiben útmutatást adunk abban, hogy sérült családi kötelékeinket hogyan gyógyíthatjuk meg. Az önképzés kihat a motivációnkra is: minél mélyebb az önismeretünk, beleértve a családi önismeretet is, annál inkább tudjuk, hogy mire vágyunk, annál motiváltabban élhetjük az életünket.

Csodalámpa

Csodalámpa

A célok megmutatják, hogyan juthatsz el oda, ahova menni akarsz, de gyakran nem adnak elég támogatást ahhoz, hogy elindulj. Vágyaink különbözőek. Olyan a hatásuk, mintha a szentjánosbogár fényéhez szokott szemedbe villámfény villanna. Álmodhatsz. Szárnyalhatsz. Olyan határtalan lehetőségek és korlátlan energiák forrását ismerheted meg, amelyek segítségével véghez viheted azt, aminek megvalósítása különben elképzelhetetlen lenne. Ez a könyv megmutatja, hogyan fogalmazhatod meg vágyaidat, és hogyan válthatod őket biztosan valóra - akárhonnan származol, akárhány éves vagy, akármilyenek a körülményeid.

Egy aranyos blog

Egy aranyos blog

Hogyan, motiválhatjuk saját magunkat újabb és nagyobb teljesíményekre? Az énmegerősítés, ugyanolyan fontos mint a másoktól kapott megerősítés. Az én hatékonyság az önbecsülést fejezi ki. Az alacsony önértékelésű személyek azok, akik áldozatnak érzik magukat, képtelenek arra, hogy befolyásolják a körülményeket. Úgy hiszik, minden erőfeszítés hiába való, így ha akadályokba ütköznek, hamar feladják. Ezzel szemben azok, akik egészséges önértékeléssel rendelkeznek, hatékonyan képesek befolyásolni életük eseményeit, sikerre számítanak a problémamegoldásban és hosszabb ideig képesek erőfeszítésre és kitartóbbak a feladatok megoldását illetően. A siker sokszor azon áll vagy bukik, hogyan ítéljük meg saját magunkat és a képességeinket.

Én miért csinálom?

Én miért csinálom?

Mindig is olyan vállalkozást akartam, amivel másokon segíthetek. A DXN termékei apámnak úgy helyreállították a szervezetét, hogy - hála az Úrnak! - már nem kell szednie a gyógyszereket. Pedig elvileg egész életében azokkal kellett volna élnie! Én ezért csinálom. Sok ilyen visszajelzés van és azt akarom, hogy Ön is megtapasztalja a termékek jótékony hatásait! Kívánom, hogy Önnek is egészséges, győztes élete legyen!

Hétköznapi harcosok

Hétköznapi harcosok

Ha motivációra van szükséged, ez a könyv neked szól! Egyszerűen megfogalmazott, lényegretörő, gyakorlatias, sallangmentes! - Ruszinkó Mihály Nagyon szeretek olvasni, de sajnos a munkám mellett nem marad erre időm. Ebben az évben mindösszesen négy könyvet olvastam el, amikből három Nógrádi Bence könyvei voltak. (A negyedik A Pál utcai fiúk.) - Szólger József A Harcosok könyvből három fejezetet elolvastam éjszakába nyúlóan (Aaron, Osvát, Polgár lány). Nagyon jó, kellemes olvasmány. És Bence zseniálisan tud interjút készíteni! Az ember azt gondolná, hogy ez könnyű műfaj, de hogy ez mennyire nem így van, arra már nekem is volt alkalmam, hogy rájöjjek. Nagyon sok múlik azon, ki az, aki az interjút készíti.... Gratulálok! - Balogh Ottó

Hirdetés
Hogyan legyünk motiváltak?

Hogyan legyünk motiváltak?

Ha motiváltak vagyunk és minden nap energiával telve vágunk neki a napi kihívásoknak, akkor egyenes út vezet a siker felé. Motiváltnak maradni a hét minden napján és a nap 24 órájában nem egyszerű feladat még a legeltökéltebbek számára is, ezért úgy gondolom fontos lehet néhány tipp, ami segít a probléma megoldásában. Bármiféle sikertörténet elolvasása a helyes irányba terelheti gondolatainkat, így motiváltak és koncentráltak maradhatunk. Csak olvassunk el minden reggel egy kis részletet bármiről, ami pozitívan hat ránk, és a megfelelő lelkiállípotba hoz. Ez hozzásegíthet minket az MLM sikerek eléréséhez.

HVG

HVG

Az emberi motiváció 4 évtizeden át tartó tudományos kutatásával a háta mögött, Pink feltárja a tudományos ismeretek és az üzleti gyakorlat közötti szakadékot, és azt, hogy ez milyen hatással van az élet minden területére. Levezeti, hogy a jutalmazás és büntetés rendszere miért működött jól a XX. században, és miért alkalmatlan az emberek motiválására a XXI. században. Ebben a könyvben Pink megvizsgálja a motiváció 3 elemét: az önállóságot, a mesterséget és a célt, majd okos, és igen meglepő módszereket kínál ezek mozgásba hozására. Menet közben megismerteti olvasóit olyan cégekkel, amelyek új megközelítésből tekintenek a motivációra, és olyan tudósokkal és vállalkozókkal, akik kijelöltek egy - meglehetősen merész - új utat.

Idézetek sportól és motivációról

Idézetek sportól és motivációról

Egy öregfiú visszatért, ez ilyen egyszerű. Az életkorom nem jelent problémát. Nem nézegetem a személyimet. Azért jöttem vissza, mert kerestem a kihívást, valamint, mert szeretek vezetni. Nagyon nem lehet elmagyarázni ezt az érzést. Olyan, mint az ejtőernyőzés. Nem tudod elmondani, hogy milyen érzés, ki kell próbálni. Michael Schumacher

Idézetek, bölcsességek

Idézetek, bölcsességek

Az időd véges, úgyhogy ne vesztegesd el arra, hogy valaki más életét éled! Ne engedd, hogy mások véleménye túlharsogja a saját belső hangodat! De ami a legfontosabb, legyen elég bátorságod a szívedre és a megérzéseidre hallgatni! Ők valahogy már most is tudják, mivé akarsz válni valójában. (Steve Jobs)

Így erősíthetjük a dolgozók belső motivációját

Így erősíthetjük a dolgozók belső motivációját

Időtlen idők óta ismerjük a jutalmazás és büntetés rendszerét, generációk ezrei óta öröklődik ez a gyakorlat mind a gyermeknevelésben, mind a munka világában. A tudomány azonban megmutatta, hogy a kimagasló teljesítmény titka az ember mélyen gyökerező vágya arra, hogy kezébe vegye sorsa irányítását, folyamatosan fejlessze tudását, és hogy célt adjon életének.

Jedi képzés

Jedi képzés

A siker attól a képességtől függ, hogy mennyire tud valaki hatékonyan kommunikálni. Különösen az üzleti életben igaz ez. A kommunikáció nem túl könnyű, amikor emberi érzelmekkel, és reakciókkal találjuk szembe magunkat, vagy amikor az emberek nem adnak egyenes választ a kérdésünkre, kitérnek, vagy nem figyelnek ránk. Itt megtanulhatja, hogyan tudja keresztülvinni akaratát, kezelni a zavarodottságot, és jó kommunikációba kerülni az emberekkel. Egy ügyvezető egy olyan személyt jelent, aki elvégezteti a munkát másokkal.

Kajárik Béla

Kajárik Béla

Olykor mindannyian érezzük, hogy kifogytunk a tartalékainkból, és szükségünk van megpihenni. Ekkor jól jön néhány motiváló idézet, mellyel újult erőre kaphatunk, és rájöhetünk, mennyi mindenre is vagyunk képesek.Olykor mindannyian érezzük, hogy kifogytunk a tartalékainkból, és szükségünk van megpihenni. Ekkor jól jön néhány motiváló idézet, mellyel újult erőre kaphatunk, és rájöhetünk, mennyi mindenre is vagyunk képesek.Olykor mindannyian érezzük, hogy kifogytunk a tartalékainkból, és szükségünk van megpihenni. Ekkor jól jön néhány motiváló idézet, mellyel újult erőre kaphatunk, és rájöhetünk, mennyi mindenre is vagyunk képesek.

Kísérőlevél

Kísérőlevél

Motivációs levél minta, kísérőlevél - letöltés, motivációs levél tartalma, -külalakja, -célja. Tanácsadás motivációs levél írásra. A motivációs levél / kísérő levél több célt is szolgál: - Összefoglalja az önéletrajzban csak vázlatosan leírt szakmai pályafutásunkat. - Felkelti a figyelmet, és ösztönzi az olvasót az önéletrajz elolvasására valamint annak részletesebb áttanulmányozására! - A motivációs levél világít rá a fontos dolgokra, melyek a megpályázott pozíció szempontjából hangsúlyosak lehetnek. - Mutat valamit a személyiségünkből, céljainkból, elért eredményünkből.

Tuti menü