Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Motiváció - ami nélkül semmi sem megy linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Kővágó - Motiváció [3. oldal]
részletek »

Motiváció - ami nélkül semmi sem megy képes leírás: Kővágó - Motiváció [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: motivacio.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 87 db
Kővágó Pál pszichológus Budapesten a II.kerületben

Kővágó Pál pszichológus Budapesten a II.kerületben

Professzionális segítség, felkészült pszichológus várja Budapest II. kerületében. Rendelőm Buda frekventált részén található. Itt várom azokat, akik szeretnék visszaszerezni a kontrollt saját életük felett. Hiába küzd egyedül gondjaival, úgy érzi, szélmalomharcot vív? Segítek, hogy megérthesse önmagát, és megoldhassa problémáit. Ha szorongás gyötri, párkapcsolati vagy szexuális gondjai vannak, a kiégéstől retteg, esetleg függőségétől szeretne megszabadulni, számíthat szakmai segítségemre. Bátran forduljon hozzám!

Légy pozitív!

Légy pozitív!

Az alábbiakban 21 olyan gyakorlati technikát illetve módszert gyűjtöttünk össze Neked, melyek elősegítik, hogy életed célorientálttá és sikeressé váljon. 1. A legfontosabb, hogy döntsd el pontosan, hogy mi az, amit akarsz! Írd le céljaidat egy füzetbe! Az írás hathatós módja annak, hogy céljaidat bevésd a tudatalattidba. Legyenek rövid-, közép- és hosszútávú céljaid. Gondold át életed minden területét (egészség, családi és baráti kapcsolatok, külső megjelenés, pénzügyek, karrier, szabadidő, tanulás, stb.) Nem baj, ha még nem látod teljes mértékben, hogy céljaid hogyan fognak megvalósulni, elég, ha a következő néhány lépést ismered és azokat meg is teszed! Alakíts ki mérhető célokat! Például: Mennyi pénzt szeretnél keresni és mikorra?

Legyen a tied a legjobb önéletrajz

Legyen a tied a legjobb önéletrajz

Legyen a tied a legjobb önéletrajz. Mutasd be magad, mint a legmotiváltabb, legjobb munkaerő. Emeld ki erősségeidet, és mondj el mindent, ami vonzó lehet a HR-esnek. Karriered bemutatásával megmutathatod erősségeidet és tapasztalataidat. Ha szükséges, mint volt HR vezető végigkisérlek a leghatékonyabb önéletrajz, interjú és megjelenés előkészítésében. Legyen jó email-címed, amiben a neved legyen benne, ne egy becenév. Vedd komolyan magad, hogy téged is komolyan vegyenek. Válassz egy jó fényképet. Ha nem modellnek készülsz, akkor a szakmai énedet emeld ki. Nevezd el az önéletrajzod. És írj egy udvarias levelet az emailbe. Ha készen állsz, megmászhatod akár a Mount Everestet.

Motiváció - ami nélkül semmi sem megy magazin hírek
Mit árul el a Facebook profilod?
Mit árul el a Facebook profilod? Ez a kép terjeng az interneten, és tényleg az ember elsőre úgy érzi, hogy milyen igaz! Adjunk neki egy nagy lájkot! De ha belegondolok, akkor rájövök, ez is része az agymosásnak, ahogy próbálják a gondolkodásunkat befolyásolni, természetesen rossz irányba! Azt mondod, no de Gábor, te támogatod a képmutatást, azt, ha valaki valótlan dolgokat állít magáról, hamis...
Mindig van más választásod!
Mindig van más választásod! Mindig van más választásod! Te döntöd el, hogy életed milyen irányba halad! Te...
Válhat-e a rossz dolog a javunkra?
Válhat-e a rossz dolog a javunkra? Az élet nehéz pillanataiban, sokszor úgy érezzük, hogy szegény embert még az ág...
Leküzdhető akadályokról

Leküzdhető akadályokról

Ez a honlap úgy jöhetett létre, hogy barátaim és ismerőseim segítségével sikerült megnyernem az Áttörés játékot 2012. január végén. Személyes tanácsadást és egy megcsinálom neked szolgáltatást nyertem, ami rendkívüli nagy esélyt teremtett számomra az induláshoz. Köszönöm mindenki hozzájárulását ehhez, köszönet Vida Áginak! Remélem, hogy honlapommal sikerül hozzájárulno ahhoz, hogy a kedves olvasóknak tartalmasabb legyen az élete.

Manhertz József

Manhertz József

Önbizalom, személyiségfejlesztés :: profi online tanfolyam - önbecsülés erősítése. Kutatások szerint a társadalom mindössze 3%-a rendelkezik világos célokkal. Annak ellenére igaz ez a statisztika, hogy ennél sokkal többen rendelkeznek határozott válasszal. Arra a kérdésre, hogy 'mi a célod' általában olyan választ kapunk, hogy 'boldogság, megtalálni az igazit, jobban fizető állás, egészség, nagyobb lakás, szebb autó' és még hosszan sorolhatnánk. Az igazság azonban az, hogy ezek nem megfelelő válaszok a kérdésre, hanem csupán ködös, megfoghatatlan ábrándozások. Sokan élnek ilyen visszatartó tévhitben. Te tudod a helyes választ? Ha nem, az sem baj. Csináld végig a tanfolyamot és indulj el végre a legmerészebb álmaid felé! Ha pedig vannak jó válaszaid, akkor itt az alkalom, hogy ellenőrizd, megerősítsd, esetleg megváltoztasd azokat. Valóban, érző lényként mindannyian boldogságra törekszünk. De mit is jelent a boldogság? Te mitől lennél igazán boldog? Minek a megléte - esetleg hiánya - okozna elégedettséget? A boldogság sosem lehet cél, hanem egy állapot, amit a cél felé tartva átélhetsz.

Maslow piramis

Maslow piramis

A piramis legalsó szintjén az alapvető élettani szükségletek, mint például az éhség, szomjúság stb. helyezkednek el, majd a piramis csúcsa felé haladva egyre magasabb rendű motívumokkal találkozunk. Maslow szerint a piramis különböző szintjein található szükségletek csak akkor lépnek fel, ha az alattuk lévő szükségletek részben kielégítettek. Például a piramis második szintjén található biztonság iránti szükséglet csak akkor lép fel, ha az alsó szinten lévő fiziológiai szükséglet részben kielégített. A piramis csak az emberre jellemző szükségleteket is tartalmaz, ilyen a megbecsülés, a kognitív, az esztétikai és az önmegvalósítás szükséglete. Az önmegvalósítás alatt a bennünk lévő lehetőségek kiteljesedését érti. A Maslow által elképzelt hierarchia azonban nem minden esetben érvényesül, például ez a rendszere a motivációknak nem magyarázza meg az éhező tudósok, vagy az éhségsztrájkot folytatók viselkedését, akik alapvető szükségleteiket alárendelik egy magasabb szükségletnek.

McClelland

McClelland

Az erős teljesítménymotivációval rendelkező emberek olyan kihívó feladatokat választanak, amelyekben saját erőfeszítésükkel kontrollálhatják a végkimenetet, elért előrehaladásukról (legyen az jó vagy gyenge) világos visszajelzést kaphatnak és sikeresen elérhetik a kiválóság kritériumait. A teljesítménymotiváltak a közepes kockázati szintet kedvelik, ahol a siker ideális valószínűsége 50 %. Jellegzetesen elkerülik mind a túl könnyű, mind a túl nehéz feladatokat: előbbiben nem látnak kihívást, utóbbi esetében kicsi a teljesítményből fakadó megelégedettség esélye. Nem szeretik az olyan problémákat, ahol a siker nem rajtuk, hanem a szerencsén vagy mások erőfeszítésein múlik. Olyan helyzetet szeretnek teremteni, ahol egyértelmű teljesítményt nyújthatnak, hogy eredményeik kétségbevonhatatlanul a sajátjuk legyen.

Megtettem mert elhittem!

Megtettem mert elhittem!

Ezt a könyvet azoknak írtuk, akik: Ismerik a magyar vasembert és még többet szeretnének megtudni róla nem ismerik, de kíváncsiak rá sportolnak, és inspirációt keresnek nem sportolnak, de szeretik a sportot meg szeretnék reformálni az életüket sok tréningen jártak már sosem jutottak el még tréningekre, de mindig is szerettek volna de leginkább azoknak, akik elérhetetlennek tűnő célokat szeretnének megvalósítani

Miért érdemes tanulni?

Miért érdemes tanulni?

Az iskolában nem tanítják a vázlatkészítést és az élő szó utáni jegyzetelést. A felső tagozatban viszont elvárják a gyerekektől, hogy minderre önerőből képesek legyenek. Nagyon örülők, hogy elküldtem gyerekeimet erre a tanulás-módszertani tréningre, mert a vázlatkészítés és jegyzetelés mellett sok hasznos tanulási technikát sajátítottak el. 6. és 7. osztályos lányok édesanyja Eddig is viszonylag jó tanuló voltam, de most már kevesebb időráfordítással tanulok és tartósabban megjegyzem az anyagokat. Nekem sokat számított a motivációim és céljaim átgondolása, mert így tudom miért tanulok, és így sokkal könnyebb. Péter, 10. osztályos tanuló A fiamnak az önálló tanulásban segített legtöbbet a tanulás-módszertani tréning, nekem pedig, mint szülőnek abban, hogy bízzak benne!

Hirdetés
Minták

Minták

Kísérő levél, motivációs levél minták magyar angol, német és francia nyelven. Tanácsok, tippek kísérőlevél íráshoz. A kísérőlevél célja ugyanaz, mint az önéletrajzé: elérje, hogy személyes találkozóra - állásinterjúra - hívjanak bennünket. Az álláspályázatnak mindig része a kísérőlevél, az önéletrajzot ne küldjük önmagában. Fontos dolog, hogy levelet mindig egy konkrét személynek írunk, azaz egy kísérőlevél kapcsán is érdemes kinyomozni, hogy ki lesz az, aki olvassa. A jó levél mindig személyes. A sablonok, a formalevelek inkább rontják az esélyeinket az állásinterjúra, azaz minden pályázathoz célszerű egyedi kísérőlevelet készíteni, a hirdetésben írtak (és egyéb céginformációk) figyelembevételével.

MLM trénerek

MLM trénerek

Az MLM vállalkozás valójában egy speciális módon felépített fogyasztói hálózat. A fogyasztói kör felépítésének alapja a személyes fogyasztás tapasztalataira épül. Amitől jól megkülönböztethető a tiszta és korrekt MLM üzlet a pilótajátékoktól, hogy mindenki számára hozzáférhető, fogyasztható és vásárolható termékre, szolgáltatásra épül. Az ily módon létrejött forgalom növelése, többszörözése okán van lehetőség arra, hogy a termék ismertségét az üzletépítés sajátos eszközeivel a hálózat tagjai növelik. Teljesen logikus, hogy ahol nagyobb a forgalom, ott nagyobb az bevétel és nagyobb a lehetőség a jövedelmek növelésére. Amiben speciális és egyedi a klasszikus kereskedelmi vállalkozásoktól az MLM, hogy a személyes marketingre építi a termékek reklámozását, így kívánja elérni a forgalom növelését. Ebben szükség van trénerekre!

Motiváció az élet hajtórugója!

Motiváció az élet hajtórugója!

Fontos hogy tudd: Alapvetően kétféle erő hat minden emberre. Az egyik előre húz, a másik visszatart. A húzóerő a személyes jövőképed. A visszatartó erőt az önkorlátozó hiedelmeid jelentik. - 'Nem hinném, hogy képes lennék rá...' - Ha eredményt akarsz elérni növeld a húzóerőt és csökkentsd a visszatartó erőket! A húzóerő, a motiváció, a lelkesedés fenntartásához szükség van a tanulásra! Ezek a történetek írások filmek ebben tudnak segíteni!

Motiváció blog

Motiváció blog

A szülőknek különösen fontos odafigyelni gyerekeikre, amint azok óvodába, iskolába mennek. Egy idilli családban a gyermek négy-öt éves koráig alig mozdul ki otthonról. Aztán az óvodával már elkezdődik a gyerek szocializálása, idegen környezetbe kerül, ahol más gyerekekkel találkozik és megtanul különbségeket tenni. Ezzel együtt már az óvodában kialakulnak a megfelelő szerepek. Vannak dominánsabb gyerekek, és kevésbé dominánsak, akik elnyomva érzik magukat.

Motiváció és kiváncsiság

Motiváció és kiváncsiság

A motiváció alatt az MLM-ben két egymással összekapcsolódó dolgot értünk. Egyrészt a belső motívumokat, melyek arra késztetnek bennünket, hogy ezzel foglalkozzunk, másrészt pedig azokat a külső hatásokat, melyek ösztönzőleg hatnak ránk a munkánk során. A motiváció témájában a hét további részében a belső motívumokkal ismerkedhetünk meg részletesebben. Ilyen belső motívumok a kíváncsiság, a kötelességtudat, az akarat, a sikerélmény és a környezet elismerésének kivívása.

Motiváció fontossága a sportban

Motiváció fontossága a sportban

Motivációból Michael Schumacher sem szenved hiányt. A Forma 1 hétszeres világbajnok német pilótája három év kihagyás után tért vissza a Mercedes kormánya mögött. A hihetetlen győzni akarásának, és hozzáértésének hála, a Mercedes-nél töltött két év alatt egy dobogóért harcoló autót sikerült összeraknia az istállónak az idei szezonra. A kajakos lányokat, Janics Natasát és Kovács Katit már nem is említve. Párosban és egyéniben is sorra nyerik a Világ - és Európa bajnoki érmeket. A versenyeken való szereplésük szinte biztos aranyérmet jelent. Az elhivatottságáról Janics Natasa azzal is tanúbizonyságot tett, hogy szülése után öt hónappal már hozzálátott az olimpiára való felkészüléshez.

Motiváció Tréningek

Motiváció Tréningek

Motivációs tréningünk során elsajítítja mind a motiváció elméleteket, mind a gyakorlat csínját-bínját, az ösztönzés és delegálás számos gyakorlati fortélyát. Mindehhez fontos részkészségeket tréningezünk , a vezetői asszertivitást, a dícséret és bírálat technikáit, a jutalmazás és a becsmérlő kritika helyett, a másik személyét tiszteletben tartó, de brutálisan eredményes visszajelzés hogyanját. Természetesen mindehhez hazavihető, a saját munkatársaival kitöltethető motivációs tesztet és értékelő kulcsot kap.

Motiváció, attitűd

Motiváció, attitűd

A tudás olyan kincs az életedben, amit korlátozás nélkül odaadhatsz bárkinek, neked mégis mindig megmarad. Az MLM vállalkozásban a tudással, tapasztalattal segítünk másoknak megoldást találni problémáikra. Van, akinek az a problémája, hogy elege van a munkahelyéből, van, akinek nincs elég pénze, nincs jövőképe, szeretne már másképp élni, de nem sikerül. Azokat az embereket becsülik, tisztelik és követik, akik a tudásukkal másoknak megoldásokat képesek nyújtani a problémáikra.

Tuti menü