Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Motiváció - ami nélkül semmi sem megy linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Változtasson - Workania [6. oldal]
részletek »

Motiváció - ami nélkül semmi sem megy képes leírás: Változtasson - Workania [6. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: motivacio.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 87 db
Változtasson most életén - magabiztosság fejlesztése

Változtasson most életén - magabiztosság fejlesztése

Úgy gondolja hogy módosítania kellene életén? Rosszul érzi magát a bőrében? Valami hiányzik? Netán a boldogság, energia vagy az jómód nem az mint amit mindig elképzelt? Ne keseredjen el, nincs egyedül ezzel, hiszen számtalan más ember is van így, ők is maguktól kérdezgetik: Mit lehet tenni? A fentebb lévő kérdésekre minden választ megtalálhat a Tökéletes Élet Mentoring Programban. Hollenda Zsolt gondolkodás-fejlesztő tréner egyedülálló programjában megismerheti, hogyan tudja jobbá tenni az életét. Bárki aki akar dolgozni a változásért és a tanultakat az életben is felhasználni, itt megtalálja a megoldásokat, sőt egy változni vágyó közösséghez csatlakozhat. Keresse fel weboldalunkat és iratkozzon fel! Kezdjen hozzá élete megváltoztatásához rögtön!

Workania

Workania

Motivációs levél, önéletrajz minták, motivációs levél minta, tippek a Workania állásportálon. Növelje elhelyezkedési esélyeit, hozza létre szakmai kísérőlevelét pár perc alatt. A kísérőlevél megírása hasznos lehet, ha a munkavállaló szeretne bemutatkozni a leendő munkaadójának. Kiemelheti benne azon sajátos tulajdonságait, amelyeket a munkaadó a munkakör betöltéséhez fontos szempontként megjelölt, illetve azokat is, amelyek további előnyt jelenthetnek az állás elnyeréséshez. A jól megírt önéletrajz azt a benyomást kelti, hogy Ön a legalkalmasabb személy az állás betöltésére, ezért rendkívül fontos a stílus miként van megírva. 1. Szerkezet- megszólítás, bevezetés A motivációs (kísérő) levél felépítése legyen egyszerű és áttekinthető. Első lépésben alakítsa ki a fejlécet (név, lakcím, telefon, e-mail), amelyet a címzett adatai követnek majd (a cég neve és címe). Ezt követően pedig a hagyományos felosztás szerint írható meg a kísérőlevél, tehát: megszólítás, tartalom, dátum, hely, aláírás. Felkeltheti Ön iránt az érdeklődést, ha konrét személynek címezi a levelet.

Tuti menü