Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Motiváció a munkahelyen képes leírás - Motiváció - ami nélkül semmi sem megy.tlap.hu
részletek »

Motiváció a munkahelyen - Motiváció - ami nélkül semmi sem megy.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: motivacio.tlap.hu » Motiváció a munkahelyen
Keresés
Találatok száma - 5 db
Így erősíthetjük a dolgozók belső motivációját

Így erősíthetjük a dolgozók belső motivációját

Időtlen idők óta ismerjük a jutalmazás és büntetés rendszerét, generációk ezrei óta öröklődik ez a gyakorlat mind a gyermeknevelésben, mind a munka világában. A tudomány azonban megmutatta, hogy a kimagasló teljesítmény titka az ember mélyen gyökerező vágya arra, hogy kezébe vegye sorsa irányítását, folyamatosan fejlessze tudását, és hogy célt adjon életének.

Motiválódok online újság

Motiválódok online újság

A napi rutinból és a szürke hétköznapokból kiszakítva igyekszünk olvasóinkat motiváló szövegekkel, érdekes hírekkel ellátni online magazinunk felületén. Teljes értékű rovataink naponta frissülnek, igyekszünk újat hozni, távol maradva a politikától. Hasznos és kellemes olvasást kívánunk minden Látogatónknak! Motiválódok online újság ? Ha lendületre van szüksége a szürke hétköznapokban, akkor motiválódjon nálunk több témában: motiváció a sporthoz, motiváció a mindennapokban, motiváció üzlethez, hobbihoz, kultúra, stílus, vagy zenei hírek.

Néhány módszer a munkahelyi teljesítmény javítására

Néhány módszer a munkahelyi teljesítmény javítására

Többször előkerül a kérdés, hogy miként lehetek hatékonyabb abban, amit csinálok. Sőt, az utóbbi időben az a felvetés is aktuálissá vált, hogy a csapat(ok), amely(ek)ben dolgozom, hogyan növelhetik a teljesítményüket. Daniel H. Pink a Motiváció 3.0-ban arról ír, hogy miként mozduljunk a külső motivációs rendszerből a belső motiváció irányába. Az alábbiakban az általa javasolt 9 módszert veszem górcső alá. Tartsatok velem, kíváncsian várom az ezzel kapcsolatos tapasztalataitokat.

Motiváció - ami nélkül semmi sem megy magazin hírek
Mit árul el a Facebook profilod?
Mit árul el a Facebook profilod? Ez a kép terjeng az interneten, és tényleg az ember elsőre úgy érzi, hogy milyen igaz! Adjunk neki egy nagy lájkot! De ha belegondolok, akkor rájövök, ez is része az agymosásnak, ahogy próbálják a gondolkodásunkat befolyásolni, természetesen rossz irányba! Azt mondod, no de Gábor, te támogatod a képmutatást, azt, ha valaki valótlan dolgokat állít magáról, hamis...
Mindig van más választásod!
Mindig van más választásod! Mindig van más választásod! Te döntöd el, hogy életed milyen irányba halad! Te...
Válhat-e a rossz dolog a javunkra?
Válhat-e a rossz dolog a javunkra? Az élet nehéz pillanataiban, sokszor úgy érezzük, hogy szegény embert még az ág...
Tíz motivációs eszköz a munkahelyen

Tíz motivációs eszköz a munkahelyen

Mivel lehet valakit motiválni a munkahelyen? Hát persze, hogy több pénzzel - vágnánk rá automatikusan. Pedig a fizetés önmagában nem tesz elégedetté. Legalábbis nem a teljes csapatot. Mindenkinél más a hajtóerő, amit egy jó vezetőnek fel kell mérnie és eszerint alakítani az ösztönzőrendszert. Milyen motivációs eszközöket dobnak be a cégek? Kinél mi működik? Általában a cégek későn veszik észre, ha egy csapatnak gond van a motivációjával - fogalmazza meg tapasztalatait Kapitány József, a Mediacomm tréningszervező cég ügyvezetője. Sokkal inkább reaktív, mint proaktív a legtöbb menedzsment. Amíg megy a szekér, nincs gond. Csak akkor rendelnek motivációs tréninget, ha már a teljesítmény romlik. Kiég az értékesítési csapat, ég a ház az ügyfélszolgálati munkában, amikor a munkaidő utolsó percében a dolgozók kezéből kiesnek a tollak - jegyzi meg.

Workania

Workania

Motivációs levél, önéletrajz minták, motivációs levél minta, tippek a Workania állásportálon. Növelje elhelyezkedési esélyeit, hozza létre szakmai kísérőlevelét pár perc alatt. A kísérőlevél megírása hasznos lehet, ha a munkavállaló szeretne bemutatkozni a leendő munkaadójának. Kiemelheti benne azon sajátos tulajdonságait, amelyeket a munkaadó a munkakör betöltéséhez fontos szempontként megjelölt, illetve azokat is, amelyek további előnyt jelenthetnek az állás elnyeréséshez. A jól megírt önéletrajz azt a benyomást kelti, hogy Ön a legalkalmasabb személy az állás betöltésére, ezért rendkívül fontos a stílus miként van megírva. 1. Szerkezet- megszólítás, bevezetés A motivációs (kísérő) levél felépítése legyen egyszerű és áttekinthető. Első lépésben alakítsa ki a fejlécet (név, lakcím, telefon, e-mail), amelyet a címzett adatai követnek majd (a cég neve és címe). Ezt követően pedig a hagyományos felosztás szerint írható meg a kísérőlevél, tehát: megszólítás, tartalom, dátum, hely, aláírás. Felkeltheti Ön iránt az érdeklődést, ha konrét személynek címezi a levelet.

Tuti menü