Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Motiváció az MLM-ben. képes leírás - Motiváció - ami nélkül semmi sem megy.tlap.hu
részletek »

Motiváció az MLM-ben. - Motiváció - ami nélkül semmi sem megy.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: motivacio.tlap.hu » Motiváció az MLM-ben.
Keresés
Találatok száma - 5 db
Alul motivált hálózatépítők?

Alul motivált hálózatépítők?

Ki kell rúgni az alulmotivált hálózatépítőket? - Köszönöm a válaszaitokat a tegnapi bejegyzésre. Most megint a 2009. szeptember 3-i témával kapcsolatban fogom kérni a véleményedet. Az előadás második része a vezetésről szólt. Az MLM-ben szabad és független emberek dolgoznak, többnyire különböző módon és módszerekkel, mint a hagyományos vállalkozásokban. Itt nincsenek meg azok a kényszerítő tényezők, mint amik egy másik típusú vállalkozásban. Akkor hogyan kell vezetni? Ki kell rúgni azt, aki nem dolgozik?

Én miért csinálom?

Én miért csinálom?

Mindig is olyan vállalkozást akartam, amivel másokon segíthetek. A DXN termékei apámnak úgy helyreállították a szervezetét, hogy - hála az Úrnak! - már nem kell szednie a gyógyszereket. Pedig elvileg egész életében azokkal kellett volna élnie! Én ezért csinálom. Sok ilyen visszajelzés van és azt akarom, hogy Ön is megtapasztalja a termékek jótékony hatásait! Kívánom, hogy Önnek is egészséges, győztes élete legyen!

Motiváció és kiváncsiság

Motiváció és kiváncsiság

A motiváció alatt az MLM-ben két egymással összekapcsolódó dolgot értünk. Egyrészt a belső motívumokat, melyek arra késztetnek bennünket, hogy ezzel foglalkozzunk, másrészt pedig azokat a külső hatásokat, melyek ösztönzőleg hatnak ránk a munkánk során. A motiváció témájában a hét további részében a belső motívumokkal ismerkedhetünk meg részletesebben. Ilyen belső motívumok a kíváncsiság, a kötelességtudat, az akarat, a sikerélmény és a környezet elismerésének kivívása.

Motiváció - ami nélkül semmi sem megy magazin hírek
Mit árul el a Facebook profilod?
Mit árul el a Facebook profilod? Ez a kép terjeng az interneten, és tényleg az ember elsőre úgy érzi, hogy milyen igaz! Adjunk neki egy nagy lájkot! De ha belegondolok, akkor rájövök, ez is része az agymosásnak, ahogy próbálják a gondolkodásunkat befolyásolni, természetesen rossz irányba! Azt mondod, no de Gábor, te támogatod a képmutatást, azt, ha valaki valótlan dolgokat állít magáról, hamis...
Mindig van más választásod!
Mindig van más választásod! Mindig van más választásod! Te döntöd el, hogy életed milyen irányba halad! Te...
Válhat-e a rossz dolog a javunkra?
Válhat-e a rossz dolog a javunkra? Az élet nehéz pillanataiban, sokszor úgy érezzük, hogy szegény embert még az ág...
Motivációs anyagok

Motivációs anyagok

Fontos hogy tudd: Alapvetően kétféle erő hat minden emberre. Az egyik előre húz, a másik visszatart. A húzóerő a személyes jövőképed. A visszatartó erőt az önkorlátozó hiedelmeid jelentik. - 'Nem hinném, hogy képes lennék rá...' Ha eredményt akarsz elérni növeld a húzóerőt és csökkentsd a visszatartó erőket! A húzóerő a motiváció, a lelkesedés fenntartásához szükség van a tanulásra!

Munkatárs aktivizálás

Munkatárs aktivizálás

Dolgozol a munkatársaiddal időt, energiát nem kímélve. Ezután egy részük leáll és így elveszik a befektetett munkád nagy része. Hogyan tudnád újra lendületbe hozni őket? Sok MLM hálózatban erre a válasz a motivációs rendezvények és CD-k. Mi van abban az esetben, ha már ez sem elegendő? Mondjunk le ezekről a munkatársakról? Hagyjuk elveszni a sok munkát, időt, energiát, amit már beletettünk? Vagy esetleg létezhet valamilyen működő megoldás erre a helyzetre? Úgy tűnik, hogy létezik. Amikor az emberi szervezetben van egy gyulladás, akkor erre gyulladáscsökkentőt vagy fájdalom csillapítót szedni, csak a tünetek eltüntetése. Ezek nem kezelik a gyulladás okát. Így aztán a betegség, ami a gyulladást okozta megmarad és a gyulladás később újra előjöhet.

Tuti menü