Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Motivációs előadók képes leírás - Motiváció - ami nélkül semmi sem megy.tlap.hu
részletek »

Motivációs előadók - Motiváció - ami nélkül semmi sem megy.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: motivacio.tlap.hu » Motivációs előadók
Keresés
Találatok száma - 11 db
Barkó Judit

Barkó Judit

A képzés módszerei Az óraszámot az előzetes felmérés, a tréning és a konzultáció alkotják. Az előzetes felmérés módszere: közös beszélgetés a tréning résztvevőivel. A Tréning módszere: a Tréning rövid előadásból, gyakorlatokból, életszerű szituációkból és tanácsadásból áll. A konzultáció módszere: rövid egyeztetés, szereplés előtti utolsó tanácsok, utólagos tapasztalatcsere, tanulságok integrálása. A képzést követően felmérést (elégedettségi vizsgálatot) készítünk a résztvevőkkel az oktatás tapasztalatairól. Ennek eredményeiről és a felmerült javaslatokról beszámolót készítünk. A képzések nyitottak. A képzések formája: csoportos oktatás és konzultáció.

Bató Judit

Bató Judit

Múlt pénteken ért véget a III. Cégvezetői Üzleti Célkikristályosító Agytröszt Program. Az egyik résztvevő, Bató Judit (de minket arra kért, hogy Jucinak hívjuk) céljának, amit igazán nagyon meg akar valósítani azt tűzte ki, hogy Ő akar lenni az első magyar női motivációs tréner. Jucinak minden adottsága és talentuma meg van ahhoz, hogy nagyon hamar az egész ország megismerje gondolatait, szeretetét és energiáját. Nos, hazafelé az Agytrösztről, az Élet Őt egy kitartás teszt elé állította, egy olyan tragédia képében, ami döntően véglegesítette Bató Juci küldetését.

Jedi képzés

Jedi képzés

A siker attól a képességtől függ, hogy mennyire tud valaki hatékonyan kommunikálni. Különösen az üzleti életben igaz ez. A kommunikáció nem túl könnyű, amikor emberi érzelmekkel, és reakciókkal találjuk szembe magunkat, vagy amikor az emberek nem adnak egyenes választ a kérdésünkre, kitérnek, vagy nem figyelnek ránk. Itt megtanulhatja, hogyan tudja keresztülvinni akaratát, kezelni a zavarodottságot, és jó kommunikációba kerülni az emberekkel. Egy ügyvezető egy olyan személyt jelent, aki elvégezteti a munkát másokkal.

Motiváció - ami nélkül semmi sem megy magazin hírek
Mit árul el a Facebook profilod?
Mit árul el a Facebook profilod? Ez a kép terjeng az interneten, és tényleg az ember elsőre úgy érzi, hogy milyen igaz! Adjunk neki egy nagy lájkot! De ha belegondolok, akkor rájövök, ez is része az agymosásnak, ahogy próbálják a gondolkodásunkat befolyásolni, természetesen rossz irányba! Azt mondod, no de Gábor, te támogatod a képmutatást, azt, ha valaki valótlan dolgokat állít magáról, hamis...
Mindig van más választásod!
Mindig van más választásod! Mindig van más választásod! Te döntöd el, hogy életed milyen irányba halad! Te...
Válhat-e a rossz dolog a javunkra?
Válhat-e a rossz dolog a javunkra? Az élet nehéz pillanataiban, sokszor úgy érezzük, hogy szegény embert még az ág...
Manhertz József

Manhertz József

Önbizalom, személyiségfejlesztés :: profi online tanfolyam - önbecsülés erősítése. Kutatások szerint a társadalom mindössze 3%-a rendelkezik világos célokkal. Annak ellenére igaz ez a statisztika, hogy ennél sokkal többen rendelkeznek határozott válasszal. Arra a kérdésre, hogy 'mi a célod' általában olyan választ kapunk, hogy 'boldogság, megtalálni az igazit, jobban fizető állás, egészség, nagyobb lakás, szebb autó' és még hosszan sorolhatnánk. Az igazság azonban az, hogy ezek nem megfelelő válaszok a kérdésre, hanem csupán ködös, megfoghatatlan ábrándozások. Sokan élnek ilyen visszatartó tévhitben. Te tudod a helyes választ? Ha nem, az sem baj. Csináld végig a tanfolyamot és indulj el végre a legmerészebb álmaid felé! Ha pedig vannak jó válaszaid, akkor itt az alkalom, hogy ellenőrizd, megerősítsd, esetleg megváltoztasd azokat. Valóban, érző lényként mindannyian boldogságra törekszünk. De mit is jelent a boldogság? Te mitől lennél igazán boldog? Minek a megléte - esetleg hiánya - okozna elégedettséget? A boldogság sosem lehet cél, hanem egy állapot, amit a cél felé tartva átélhetsz.

MLM trénerek

MLM trénerek

Az MLM vállalkozás valójában egy speciális módon felépített fogyasztói hálózat. A fogyasztói kör felépítésének alapja a személyes fogyasztás tapasztalataira épül. Amitől jól megkülönböztethető a tiszta és korrekt MLM üzlet a pilótajátékoktól, hogy mindenki számára hozzáférhető, fogyasztható és vásárolható termékre, szolgáltatásra épül. Az ily módon létrejött forgalom növelése, többszörözése okán van lehetőség arra, hogy a termék ismertségét az üzletépítés sajátos eszközeivel a hálózat tagjai növelik. Teljesen logikus, hogy ahol nagyobb a forgalom, ott nagyobb az bevétel és nagyobb a lehetőség a jövedelmek növelésére. Amiben speciális és egyedi a klasszikus kereskedelmi vállalkozásoktól az MLM, hogy a személyes marketingre építi a termékek reklámozását, így kívánja elérni a forgalom növelését. Ebben szükség van trénerekre!

Motiváció Tréningek

Motiváció Tréningek

Motivációs tréningünk során elsajítítja mind a motiváció elméleteket, mind a gyakorlat csínját-bínját, az ösztönzés és delegálás számos gyakorlati fortélyát. Mindehhez fontos részkészségeket tréningezünk , a vezetői asszertivitást, a dícséret és bírálat technikáit, a jutalmazás és a becsmérlő kritika helyett, a másik személyét tiszteletben tartó, de brutálisan eredményes visszajelzés hogyanját. Természetesen mindehhez hazavihető, a saját munkatársaival kitöltethető motivációs tesztet és értékelő kulcsot kap.

Nógrádi Bence

Nógrádi Bence

Nógrádi Bence neve sok üzletépítő számára egybecseng Afrikával: a magyar származású fiatalember kilenc éve Dél-Afrikában él, ahol üzleti előadóként fekete vállalkozókat tanít az eladás és üzletvezetés tudományára. Akik már részt vettek az általa tartott tanfolyamokon, egy szóval jellemzik őt: Showman! Előadásai hangosak a nevetéstől, akár feketék, akár fehérek a hallgatói. Könyvei, a Mikor leszel milliomos? I-II., a Rinocérosz üzletkötés vagy a Hétköznapi Harcosok óriási népszerűségnek örvendenek a magyar hálózatépítők körében. A népszerű író, tréner most újra Magyarországon dolgozik.

Rakonczay Gábor

Rakonczay Gábor

Célmegvalósítás és siker Az előadás főbb témakörei: Kreatív probléma megoldások, innováció, egyéni és csapatmunka, a csapattagok motiválása, együttműködés egy közös cél érdekében. Viktória és Gábor beavatják a résztvevőket, mik azok a nagyon fontos különbségek, amitől valaki sikeres lesz vagy középszerű, esetleg elbukott. Szintén saját tapasztalatokból merítenek, a sikeresség alapvető receptjét adják át, ami életterülettől függetlenül bárhol garantáltan eredményesen alkalmazható. - Az cél felkutatása és megvalósítása. Hol kezdődik a célok kialakulása, mi a legalapvetőbb akadály az emberekben, amiért nem valósítják meg a céljaikat? - Konkrét terv a személyes képességek és lehetőségek maximális kiaknázásával. Majd: Hogyan lépjünk túl saját korlátainkon és miképp valósítsuk meg legmerészebb vágyainkat, céljainkat?

Suri Éva

Suri Éva

Motiváció-Inspiráció-Siker-Elégedettség! 'Életünkben leginkább arra van szükségünk, hogy legyen valaki aki rábír, hogy megtegyük amire képesek vagyunk.' Ralph Waldo Emerson Nincs két egyforma beállítottságú értékesítő, tanácsadó, mindannyian különböző és egyedi képességekkel rendelkezünk. Sikerességünk fontos záloga, hogy megtaláljuk és felszínre hozzuk azt a rejtett képességet, ami csak bennünk található, és ezt a képességet, egyediséget az eredményes értékesítés és tanácsadás szolgálatába állítsuk. Az uniformizált motiváció mára már idejét múlta, nem tudja teljesíteni feladatát. Ezért értékesítési motivációs tréningjeinket egyénre szabva, egyedi megoldásokkal kiegészítve tartjuk.

Hirdetés
Szabó Péter

Szabó Péter

Miért érdemes eljönnöd a tréningre? 1. Rendbe teheted a magaddal való viszonyod és megtanulod igazán szeretni önmagad! Milyen érzés lenne, ha igazán szeretnéd önmagad? Ha olyan önbecsüléssel rendelkeznél, ami támogat céljaid elérésében és hozzásegít ahhoz, hogy bármit megtegyél az életben, amit csak szeretnél és soha többé nem szabotálnád magad?Gyere el és tapasztald meg! 2. Azonnal érezhető, pozitív hatással lesz az életedre! Ez egy igazán gyakorlatias tréning, ahol a kevés elmélet mellett a hangsúly a helyszínen történő gyakorlati alkalmazáson van! A tréning legnagyobb részében önmagadon dolgozol! Ennek célja, hogy a megszerzett, de nem alkalmazott elméleti tudás helyett beépítsd a gyakorlatokat az életedbe. 3. Szabó Péter első és legnépszerűbb tréningjén vehetsz részt! Szabó Péter Magyarország első számú motivációs előadója és jellemfejlesztő trénere. Az Állj félre a saját utadból! tréning volt az, amivel Péter a tudásának és tapasztalatainak legjavát a legszélesebb körben, mégis interaktív és gyakorlatias formában adta át már több ezer embernek.

Tonk Emil

Tonk Emil

A többéves tapasztalat megerősítette a kezdeti szándék életképességét és hasznosságát. Az eltelt időszakban több ezer hallgató, több mint 200 cég megelégedettsége volt garanciája a bemutatott ismeretek hasznosságának és gyakorlatiasságának. A Tonk Emil Üzleti Akadémia szakterülete az üzleti kommunikáció, ezen belül az üzleti kommunikáció személyhez kötődő területe, így elsősorban tárgyalási, kommunikációs, értékesítési és prezentációs technikák gyakorlatának tanítása. Speciális kurzusain a hatékony időgazdálkodás, a profi üzleti gondolkodásmód, az eredményes vezetési módszerek, a vezetői példamutatás, motivációs módszerek egyre inkább keresett témák. Különleges témák között szerepel a professzionális csapat építése, az üzleti életben gyakori konfliktusok kezelésének módszerei, az eredményes ártárgyalások, az ajánlások hatékony technikájának bemutatása és átadása. A gazdasági környezet gyors változása tette aktuálissá olyan témakörök feldolgozását, mint a változások menedzselése és gyors végrehajtása, a munkatársak nagyobb teljesítményre ösztönzésének technikái, valamint a vezetéssel, az üzleti viselkedéskultúrával kapcsolatos gondolatkörök gyakorlati megközelítését és feldolgozását.

Tuti menü