Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Motivációs filmek képes leírás - Motiváció - ami nélkül semmi sem megy.tlap.hu
részletek »

Motivációs filmek - Motiváció - ami nélkül semmi sem megy.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: motivacio.tlap.hu » Motivációs filmek
Keresés
Találatok száma - 4 db
A sas története

A sas története

Sas szakértők szerint nem hiteles és igaz a film, de a mondanivalója annyira igaz, hogy nehéz tőle elszakadni. Így felejtsük el, hogy tényleg ezt csinálja-e a sas, és nézzünk arra, mit is mond nekünk ez a film.

Bakancslista

Bakancslista

A film arról szól, hogy összeírtad-e már, mi mindent szeretnél elérni az életben mielőtt feldobod a bakancsod, ahogy mondani szokás! Vannak-e álmaid terveid amiket elszeretnél érni, vagy csak élsz bele céltalanul a világba?

Motivációs videók

Motivációs videók

Fontos hogy tudd: Alapvetően kétféle erő hat minden emberre. Az egyik előre húz, a másik visszatart. A húzóerő a személyes jövőképed. A visszatartó erőt az önkorlátozó hiedelmeid jelentik. - 'Nem hinném, hogy képes lennék rá...' Ha eredményt akarsz elérni növeld a húzóerőt és csökkentsd a visszatartó erőket! A húzóerő a motiváció, a lelkesedés fenntartásához szükség van a tanulásra!

Motiváció - ami nélkül semmi sem megy magazin hírek
Mit árul el a Facebook profilod?
Mit árul el a Facebook profilod? Ez a kép terjeng az interneten, és tényleg az ember elsőre úgy érzi, hogy milyen igaz! Adjunk neki egy nagy lájkot! De ha belegondolok, akkor rájövök, ez is része az agymosásnak, ahogy próbálják a gondolkodásunkat befolyásolni, természetesen rossz irányba! Azt mondod, no de Gábor, te támogatod a képmutatást, azt, ha valaki valótlan dolgokat állít magáról, hamis...
Mindig van más választásod!
Mindig van más választásod! Mindig van más választásod! Te döntöd el, hogy életed milyen irányba halad! Te...
Válhat-e a rossz dolog a javunkra?
Válhat-e a rossz dolog a javunkra? Az élet nehéz pillanataiban, sokszor úgy érezzük, hogy szegény embert még az ág...
Szükséged van motivációra?

Szükséged van motivációra?

Az embernek néha szüksége van valami külső motivációra ahhoz, hogy teljesítsen és a legtöbbet hozza ki magából! Ez a kis reklám film ezt mutatja be viccesen! Érdemes megnézni! Teremtsd meg magadnak a motivációt!

Tuti menü