Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Önképzés képes leírás - Motiváció - ami nélkül semmi sem megy.tlap.hu
részletek »

Önképzés - Motiváció - ami nélkül semmi sem megy.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: motivacio.tlap.hu » Önképzés
Keresés
Találatok száma - 12 db
Családállítás, tanácsadás és önismeret

Családállítás, tanácsadás és önismeret

A Lélek-sziget a személyiségfejlődést, a pozitív, boldog élethez vezető út kialakítását tűzte ki célul. Vannak olyan mozgatórugók a személyiségünkben, amelyek nagyon mélyen, a felszín alatt hatnak. Ezek fakadhatnak a származási családunkból, de lehetnek generációkon átívelő minták is. A családállítás ezeket a motívumokat deríti és oldja fel. Foglalkozunk önismerettel, családállítással, és hetente új cikkek kerülnek fel honlapunkra, amiben útmutatást adunk abban, hogy sérült családi kötelékeinket hogyan gyógyíthatjuk meg. Az önképzés kihat a motivációnkra is: minél mélyebb az önismeretünk, beleértve a családi önismeretet is, annál inkább tudjuk, hogy mire vágyunk, annál motiváltabban élhetjük az életünket.

Miért érdemes tanulni?

Miért érdemes tanulni?

Az iskolában nem tanítják a vázlatkészítést és az élő szó utáni jegyzetelést. A felső tagozatban viszont elvárják a gyerekektől, hogy minderre önerőből képesek legyenek. Nagyon örülők, hogy elküldtem gyerekeimet erre a tanulás-módszertani tréningre, mert a vázlatkészítés és jegyzetelés mellett sok hasznos tanulási technikát sajátítottak el. 6. és 7. osztályos lányok édesanyja Eddig is viszonylag jó tanuló voltam, de most már kevesebb időráfordítással tanulok és tartósabban megjegyzem az anyagokat. Nekem sokat számított a motivációim és céljaim átgondolása, mert így tudom miért tanulok, és így sokkal könnyebb. Péter, 10. osztályos tanuló A fiamnak az önálló tanulásban segített legtöbbet a tanulás-módszertani tréning, nekem pedig, mint szülőnek abban, hogy bízzak benne!

Önbizalom, önbizalom növelő tréning, önbizalom növelés

Önbizalom, önbizalom növelő tréning, önbizalom növelés

A magabiztosság elengedhetetlen, ha teljes életet szeretne élni. Ha önbecsülés problémái vannak, nem lesz boldog életében. Sikertelenség a munkában, párkapcsolati gondok, problémák az egészségek, ez mind visszavezethető az önbecsülés hiánya. Elmaradnak a sikerek? Távolinak tűnnek a céljai? Ne keseredjen el, többen vannak akik szintén így éreznek! Van segítség! Segítünk a problémában! Jöjjön, jelenjen meg magabiztosság tréningünkön, és változtassa meg gyorsan életét. A tanfolyamokon hihetetlenül sok gyakorlati tudást szerezhet . Rámutatunk, hogy mik a legjelentősebb bajok, amelyek akadályozzák céljai elérésében, és megtudhatja, hogyan győzheti le őket! Ne habozzon, itt a lehetőség, hogy egy jobb jövő következzen. Önbizalom fejlesztő tréningünk hozzásegíti mindahhoz, amit csak szeretne: önbecsülés, elismerés, öröm, gazdagság. Ne szalassza el az esélyt, tekintse meg honlapunkat és jelentkezzen máris.

Motiváció - ami nélkül semmi sem megy magazin hírek
Mit árul el a Facebook profilod?
Mit árul el a Facebook profilod? Ez a kép terjeng az interneten, és tényleg az ember elsőre úgy érzi, hogy milyen igaz! Adjunk neki egy nagy lájkot! De ha belegondolok, akkor rájövök, ez is része az agymosásnak, ahogy próbálják a gondolkodásunkat befolyásolni, természetesen rossz irányba! Azt mondod, no de Gábor, te támogatod a képmutatást, azt, ha valaki valótlan dolgokat állít magáról, hamis...
Mindig van más választásod!
Mindig van más választásod! Mindig van más választásod! Te döntöd el, hogy életed milyen irányba halad! Te...
Válhat-e a rossz dolog a javunkra?
Válhat-e a rossz dolog a javunkra? Az élet nehéz pillanataiban, sokszor úgy érezzük, hogy szegény embert még az ág...
Önismeret

Önismeret

Mindennek az alapja a pontos önismeret. A félelmek lecsökkennek, ha önismereted megmondja, mire vagy képes. Szánj időt magadra! Sajnos, amikor 18 éves kor körül megkapjuk az érett-ségi bizonyítványt, még korántsem állíthatjuk, hogy beértünk volna, megszereztük volna az önismeret magas fokozatát és egyáltalán nem állíthatjuk, hogy készen lennénk. Az önismeret egy olyan képesség, amelyet folyamatosan készenlétben kell tartani, hiszen ez az eszköze annak, hogy társas viszonyainkban és a mindennapos helyzetekben önmeghasonlás nélkül, felelősségteljes felnőttként tudjunk helytállni. Az önismeret nem egy készen kapott készség, hanem komoly elsajátítás, fejlesztés és tanulási folyamat eredménye, ami nagyon sok ember esetében hiányos, vagy egyáltalán nem kiforrott. A Vonzó Férfi program ennek érdekében, e hiány betoldására jött létre.

Önismereti tréning - Budapest

Önismereti tréning - Budapest

Az egyéni és csoportos családállítás egyre népszerűbb kis hazánkban, mint ahogy az is, hogy betegségeink lelki okokra vezethetők vissza. Tudtad, hogy az emberi psziché mindössze 10 %-a tudatos és a maradék 90 % tudattalan? Így már kevésbé csodálkozunk azon, hogy sokszor azt sem tudjuk mire miért reagálunk úgy, ahogy éppen reagálunk. A családállítás módszerével olyan problémákon tudunk segíteni mint pl a meddőség, párkapcsolati és emberi kapcsolatok, egészségügyi és anyagi problémák és még sorolhatnám. Ha úgy érzed, megrekedtél, ha olyan problémát sodort eléd az élet, amit nem tudsz megoldani egyedül, akkor gyere és oldjuk meg együtt!

Önképzés

Önképzés

Az Önképzés.hu egy internetes magazin MLM hálózatépítők, értékesítők és vállalkozók, cégvezetők számára. Cikkeket talál célok kitűzése, problémák hatékony kezelése, értékesítés, munkatárs kiválasztás, üzleti megjelenés, és még számtalan más témában. Az Önképzés oldal igyekszik az adott terület legjobb szakembereit összefogni. Megírt cikkeik valós tapasztalatokon alapulnak, és kizárólag a gyakorlatban letesztelt, bevált módszereket nyújtanak. A cikkekhez nyilvánosan hozzáfér, ingyenesek, az elolvasásukhoz regisztrálnia nem kell. Ajánlja bátran ismerőseinek, barátainak, munkatársainak! Ha a cikkeket Ön is hasznosnak találja, és szeretne a legújabb cikkekről a megjelenésük napján emailben értesülni, akkor lehetősége van feliratkozni a levelező listára. Ebben az esetben emailben csak értesítőt fog kapni, nem kap reklámokat, sem semmilyen más levelet. Ha nem szeretne több értesítőt kapni, bármikor le tud iratkozni az értesítő email alján lévő leiratkozás linkre kattintva.

Önképzés GYED-GYES alatt

Önképzés GYED-GYES alatt

Sok anyuka panaszkodik arra, hogy az otthon töltött idő alatt egyszerűen elfelejt olyan dolgokat, amelyek korábban rutinosan mentek: idegen nyelv használata, szakmai tudás, vagy csak egyszerűen emberi, felnőtt nyelven beszélés... :-) Bár az első hónapok valószínűleg nem arról szólnak, hogy napi 2 órát töltsünk önmagunk fejlesztésével (örülünk, ha tusolni, fogat és hajat mosni van időnk néha-néha :-) ) egy bizonyos idő után azonban érdemes rávenni magunkat, hogy újra munkára fogjuk az agytekervényeinket. Nem lesz könnyű, de megéri, mert könnyebben vesszük majd az első akadályokat a munkahelyre való visszatérésnél, vagy az álláskeresésnél.

Önképzés, mint szükséglet

Önképzés, mint szükséglet

A motiválás igen komplex dolog, nemcsak egy motiváló tényező hat ugyanabban az időpontban vagy időszakban nem lineáris, hanem spirális. A szükségletek hierarchiája azt jelenti, hogy általában az alacsonyabb szintű igényeket előbb kell kielégíteni, mielőtt a magasabb szintűek motivátorként működnek. Pl. ha valakinek nincs ruhája és éhezik, akkor a legérdekesebb munka sem fogja őt motiválni. A kielégített szükséglet nem motivátor. Mindig többet (vagy mást) akarunk.Sokkal több módja van a magasabb szintű igények kielégítésének, mint az alacsonyabb szintűekének.Az ember számára fontos, hogy érezze: szükség van rá. Minden ember azt szeretné, ha egyénként kezelnék. Ezért kell megadni neki a felelősségvállalás lehetőségét. Ezek csak az első elméletét jelentik, később már 7 szintet határozott meg két csoportban.

Sas Viktória pszichológus - családállítás

Sas Viktória pszichológus - családállítás

Sas Viktória pszichológusként dolgozik családállítással, így szakmailag megbízható embertől lehet segítséget kérni az életben való elakadásokban, nehézségekben, újra visszatérő problémákban. A családállítás módszere azt mutatja, hogy elakadásaink, problémáink nem mindig saját életünkből fakadnak, hanem átvehetjük szüleink, nagyszüleink megoldatlan problémáit, terheit. A módszer megmutatja, honnan ered a probléma. A családi rendszerben új rendet teremteni úgy lehet, ha megfogalmazásra és kimondásra kerül a valóság, ami valójában a mélyben rejtőzik. Ezeket nevezzük 'gyógyító mondatoknak', segítségükkel lehet rituális módon letenni a családból hozott terheket, nem saját érzéseket, megéléseket. Gyakran fontos felismeréseket adnak, akár katarzishoz is vezethetnek. Ezáltal tud megindulni a gyógyulás folyamata, ami segít elindítani bennünket saját életünk útján.

Hirdetés
Személyiségfejlesztés

Személyiségfejlesztés

Egy - az USA-ban végzett - felmérés szerint, az ember az életében elért sikereit csupán 12 - 15 %-ban köszönheti a szakmai ismereteinek. A többi 85 - 88 %-ért, az egyéb személyes tulajdonságainak, képességeinek és jártasságainak lehet hálás. Ezt figyelembe véve, már könnyebb megérteni, hogy miért lesznek az érzelmi intelligencia tantárgyakból jeles eredményt érdemlő, de az iskolákban tanított tantárgyakból csak jó, közepes átlageredményt produkáló tanulókból, az érettségi találkozók kiemelkedően népszerű, sikeres egyéniségei. Ugyancsak nyilvánvaló az oka annak, hogy az ezeken a találkozókon megjelenő - hajdanán kitűnő bizonyítvánnyal rendelkező - éltanulók többsége, gyakran miért csak az átlagos karrier felmutatására képes, középmezőnyben található meg. Ma már érzékelhetjük a jeleit annak, hogy társadalmunk az 'erőforrás alapú' helyett a 'tudás alapú' társadalommá kezd átalakulni. A tudás lesz az, s nem a nyersanyag, ami a profitot hozza.

Tanulja magát Life Coachcsá

Tanulja magát Life Coachcsá

Nemcsak tantermi tanfolyamok vannak, nem csak távoktatás létezik. Manapság már úgy is el lehet szakmákat sajátítani, hogy soha nem jelenik meg oktatási intézményben. Erre nagyon sok példa van, így akár diplomát is szerezhet. Akkor miért ne lehetne a life coachingot is megtanulni ott, ahol Ön akarja, akkor, amikor Önnek a legmegfelelőbb, olyan ütemben, ahogy Önnek tetszik. Ehhez kínál nagy segítséget a Win-Win Life Coach Tanfolyami Kézikönyv, amiből megláthatja és megtanulhatja azt, amivel ma a világon a life coachok dolgoznak. Önnek gyakorlatilag csak kattintania kell és a könyv házhoz megy e-book formájában. Képezze magát life coachcsá. A life coaching nem csak egy szakma, hanem maga a szemlélet, az elfogadás művészete. Aki önképzésre adja a fejét, annak fontos az önismeret, amihez a life coaching nagy segítséget tud nyújtani.

Változtasson most életén - magabiztosság fejlesztése

Változtasson most életén - magabiztosság fejlesztése

Úgy gondolja hogy módosítania kellene életén? Rosszul érzi magát a bőrében? Valami hiányzik? Netán a boldogság, energia vagy az jómód nem az mint amit mindig elképzelt? Ne keseredjen el, nincs egyedül ezzel, hiszen számtalan más ember is van így, ők is maguktól kérdezgetik: Mit lehet tenni? A fentebb lévő kérdésekre minden választ megtalálhat a Tökéletes Élet Mentoring Programban. Hollenda Zsolt gondolkodás-fejlesztő tréner egyedülálló programjában megismerheti, hogyan tudja jobbá tenni az életét. Bárki aki akar dolgozni a változásért és a tanultakat az életben is felhasználni, itt megtalálja a megoldásokat, sőt egy változni vágyó közösséghez csatlakozhat. Keresse fel weboldalunkat és iratkozzon fel! Kezdjen hozzá élete megváltoztatásához rögtön!

Tuti menü