Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Pozitív gondolkodás képes leírás - Motiváció - ami nélkül semmi sem megy.tlap.hu
részletek »

Pozitív gondolkodás - Motiváció - ami nélkül semmi sem megy.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: motivacio.tlap.hu » Pozitív gondolkodás
Keresés
Találatok száma - 8 db
A pozitív gondolkodás 12 pontja

A pozitív gondolkodás 12 pontja

A pozitív gondolkodás boldoggá tesz! Ha valamire gondolsz, azt vonzani kezded. A pozitív gondolkodás boldoggá tesz! Boldoggá, mert úgy nézhetsz majd magadra mindig, ahogy csodára nézni illik. A pozitív gondolkodás a boldogság mágnese. Ha valamire gondolsz, azt vonzani kezded. Ha gondolataid szépek, akkor szép dolgokat vonzol, míg ha pesszimistán látod a világot, akkor a tragédia lesz maga az életed. Változtasd meg, és boldog leszel!

A pozitív gondolkodás ereje

A pozitív gondolkodás ereje

Oly gyakran hallani manapság a pozitív gondolkodás fontosságáról, hogy szinte már közhellyé válik. De vajon tényleg mindenki tudja, hogy mit jelent valójában? Semmiképp sem azt, hogy reggeltől estig széles vigyorral azt kell mondogatni: Minden nagyon szép. Az univerzumban minden energia - az anyag, a fény, a hang, a gondolat, de még az érzés is. A tudományos vizsgálatok is igazolták, hogy nemcsak külső hatások idéznek elő fizikai változást a testben, hanem a gondolatok, az érzések is befolyásolják a szervezet biokémiai folyamatait. Az ember a gondolat típusa szerinti energiamezőt épít maga köré. Ez az energiamező annál erősebb, minél gyakoribb és intenzívebb az azonos vagy hasonló gondolat. Mert a hasonló gondolatok vonzzák egymást. Az energia-megmaradás törvénye szerint az univerzumban a legcsekélyebb energia sem veszhet el: az energia nem tud eltűnni, csak az egyik állapotból a másikba átalakulni.

Kővágó Pál pszichológus Budapesten a II.kerületben

Kővágó Pál pszichológus Budapesten a II.kerületben

Professzionális segítség, felkészült pszichológus várja Budapest II. kerületében. Rendelőm Buda frekventált részén található. Itt várom azokat, akik szeretnék visszaszerezni a kontrollt saját életük felett. Hiába küzd egyedül gondjaival, úgy érzi, szélmalomharcot vív? Segítek, hogy megérthesse önmagát, és megoldhassa problémáit. Ha szorongás gyötri, párkapcsolati vagy szexuális gondjai vannak, a kiégéstől retteg, esetleg függőségétől szeretne megszabadulni, számíthat szakmai segítségemre. Bátran forduljon hozzám!

Motiváció - ami nélkül semmi sem megy magazin hírek
Mit árul el a Facebook profilod?
Mit árul el a Facebook profilod? Ez a kép terjeng az interneten, és tényleg az ember elsőre úgy érzi, hogy milyen igaz! Adjunk neki egy nagy lájkot! De ha belegondolok, akkor rájövök, ez is része az agymosásnak, ahogy próbálják a gondolkodásunkat befolyásolni, természetesen rossz irányba! Azt mondod, no de Gábor, te támogatod a képmutatást, azt, ha valaki valótlan dolgokat állít magáról, hamis...
Mindig van más választásod!
Mindig van más választásod! Mindig van más választásod! Te döntöd el, hogy életed milyen irányba halad! Te...
Válhat-e a rossz dolog a javunkra?
Válhat-e a rossz dolog a javunkra? Az élet nehéz pillanataiban, sokszor úgy érezzük, hogy szegény embert még az ág...
Ne ítélkezz!

Ne ítélkezz!

Amikor a másik embert a földbe döngölőd a véleményeddel, az ítélkezéseddel, akkor nem fogsz változást elérni nála, nem fog megváltozni, de lehet dacból még jobban folytatja addigi tevékenységét! Én a Bibliát követem ebben a kérdésben is. Jézus azt mondta legyünk hegyen épített város, gyertyák a gyertyatartón, akik messzire világítanak, és az emberek, látván a mi jó cselekedeteinket követni akarjanak minket az úton. Nekem minden ember számára van üzenetem, és senkit se akarok törvénykezéssel, ítélkezéssel, lenézéssel távoltartani attól, hogy megismerje az igazságot.

Optimista Club

Optimista Club

Aki jókedvű, azzal mások is barátságosak. A recept egyszerű: mosolyogjunk sokat, mossunk kezet, aludjunk eleget és végezzünk gyertyaállást. Pozitív hozzáállással elkerülheti a hétköznapi stresszhelyzeteket, amelyek aláásnák az egészségét. Inkább legyenek mosolyráncok a szája körül, mint hogy a gond ráncai barázdálják a homlokát.

Szabóné Suri Irén veszprémi pszichológus

Szabóné Suri Irén veszprémi pszichológus

Szeretettel várom azokat, akik a mélyebb önismeret és hatékonyabb problémakezelés igényével keresnek újszerű megoldási lehetőségeket életútjuk során felmerülő problémáik megoldásához. Változni és változtatni akarnak, aminek a forrását elsősorban önmagukban keresik. Segíteni tudok: stressz, szorongás, pánik, alvászavar, önértékelési zavarok, párkapcsolati és gyermeknevelési problémák megoldásában Önismereti csoport: Az önismeret által képesek vagyunk megváltoztatni érzelmi és viselkedéses reakcióinkat. Szabóné Suri Irén, pszichológus, pár- és családterapeuta, pszichodráma-vezető

Tanuljunk meg pozitívan gondolkodni!

Tanuljunk meg pozitívan gondolkodni!

Családi problémák, munkatársak közötti feszültség, rosszul sikerült projekt - mind nyomasztóan hatnak az emberre és valljuk be, igencsak nehéz ilyen gondokkal napról-napra újra tiszta fejjel nekilátni a munkához. Pedig nem lehetetlen! A kulcsszó: pozitív gondolkodás!

Válaszd a boldogságot!

Válaszd a boldogságot!

A boldogság pozitív érzelmekkel jellemezhető mentális állapot, amely a megelégedettségtől az egészen intenzív örömérzésig terjedhet. A boldogságnak, mint a legtöbb alapvető emberi érzelemnek, számos biológiai, pszichológiai, vallási és filozófiai magyarázata, megközelítése létezik, amelyek megkísérelik definiálni magát a boldogságot, illetve iránymutatást adni arra, hogy érhetjük el vagy honnan ered. - Wikipedia

Tuti menü